Positive Impact Design
Morgen mooier maken

Vanuit de wens om alleen nog maar voor organisaties te werken die de wereld morgen mooier willen maken, richtte Jochem Duyff in 2015 zijn ontwerpbureau voor positieve impact op.

Jochem is opgeleid tot grafisch ontwerper en leerde het vak bij ontwerpbureau’s als Dietwee, de Designpolitie en Total Design.

Hij is al 25 jaar op allerlei manieren bewust met duurzaamheid bezig en zet zijn kennis en ervaring in om bedrijven te helpen met het ontdekken van nieuwe duurzame kansen. Daarnaast ontwerpt en maakt hij op kleine schaal duurzame producten.

Sinds 2015 was hij ook blogger voor Groenvoer, mede-oprichter van Morgenwereld.nu en oprichter van Goals to Action en ImpactSafari. Daarnaast verzorgde hij gastlessen over duurzaam ondernemerschap voor o.a. de Hogeschool Utrecht en de Radboud Universiteit, was hij gastdocent bij het FutureProof-programma op het ROC in Nijmegen en begeleidde hij organisaties met het vinden van circulaire kansen tijdens een meerdaagse training van Circo.

Vanuit zijn motto Minder Gepraat, Meer Actie helpt hij organisaties op een inspirerende, creatieve en oplossingsgerichte manier met het vergroten van hun positieve impact.

Jochem woont en werkt in Nijmegen en heeft zijn werkplek in de Nyma Makersplaats.