Nieuwe kansen ontdekken
Vergroot de positieve impact van je organisatie

Een out-of-the-box-denkend creatief brein gecombineerd met kennis over duurzaamheid; zo helpt Positive Impact Design organisaties met het ontdekken van nieuwe kansen voor nog meer positieve impact.

We stellen samen doelen, meten waar je al staat, maken een roadmap en gaan aan de slag. Op een behapbare manier vergroten we je impact, altijd aansluitend bij waar jij met je organisatie (voor) staat.

Een aantal manieren om aan de slag te gaan

Een frisse blik

Wil je aan de slag maar weet je niet goed hoe te beginnen of loop je vast? Positive Impact Design komt bij je langs en schuift aan om met je mee te denken. Verwacht zowel nieuwe ideeën als een pragmatische insteek en net zoveel lastige vragen als nodig om tot concrete antwoorden te komen.

Inspiratiesessie

Met een frisse inspiratiesessie creëer je een positieve mindset in je team. Positive Impact Design maakt een inspirerend en interactief quizcollege van het thema waar jullie mee bezig zijn. Tip: ook goed als tussendoortje op een heidag.

Op Impact Safari

Ben je al lekker op dreef met een bepaald thema en wil je je team er nóg enthousiaster voor maken? Neem ze mee op Impact Safari, de leukste en meest inspirerende dag uit mét inhoud! Onderweg de kennis testen met een quiz en afsluiten met een duurzame borrel maken de dag helemaal af.

Case

Greenchoice
Eéndaagse designsprint

Samen met het innovatieteam van Greenchoice heeft Positive Impact Design de vraag onderzocht: 'Kunnen wij ons als energieleverancier ook op een specifieke andere energiegerelateerde markt richten en zo ja, hoe dan?' De uitdaging was om binnen één dag te komen van een heldere vraagstelling tot en met het uittekenen van prototypeschetsen. Deze intensieve manier van werken dwong iedereen om de vraag heel serieus te nemen en zich volledig te focussen, met mooie onverwachte uitkomsten als resultaat. Een goed vertrekpunt voor verder onderzoek.